}

Organisatie

 

Eline Roozeboom
Regisseur, schrijver, oprichter

5kpu4ip2zbux.png

Als mijn zoon later naar de middelbare school gaat hoop ik dat hij niet gek wordt aangekeken omdat hij twee moeders heeft. Ik hoop dat hij niet harder zijn best hoeft te doen dan anderen omdat hij gekleurd is. Ik hoop dat hij in alle vrijheid en veiligheid mag ontdekken wie hij is en dat hij deze ruimte ook aan anderen geeft.

Ik maak de voorstellingen die ik zelf had willen zien toen ik een puber was. Wat had het me geholpen als ik een leuk meisje van twintig had horen vertellen over hoe zij omgaat met haar gevoelens voor een ander meisje.

Mijn achtergrond als cultureel antropoloog heeft me geleerd vanuit een enorme nieuwsgierigheid in de ander verhalen te verzamelen. Met mijn ervaring als theatermaker vertaal ik deze verhalen, zodat ze herkenbaar en relevant worden voor een groter publiek. Theater spreekt tot alle zintuigen en tot het hart en is zo het middel bij uitstek om vastgeroeste patronen en gedachten open te breken en nieuwsgierigheid te stimuleren.

Eerder werkte ik als schrijver en theatermaker met onder andere Acteurscollectief Wunderbaum, Stut Theater en Theater Totaal. Nu bouw ik met trots aan Live Your Story, samen met deze groep inspirerende spelers.

 

Annemieke Lamme
Communicatie, verkoop, productie

IMG_20190818_092953.jpg

Mijn wens is dat iedere persoon zelfverzekerd is over zijn eigen kunnen en met volle overgave zijn doelen en dromen durft na te jagen, zonder zich daarbij gehinderd te voelen door taboes en vooroordelen. Ik denk dat al die uren die je als kind op school doorbrengt een hele mooie basis zouden kunnen zijn voor dat zelfvertrouwen. Daarvoor is het wel belangrijk dat je school als een veilige en fijne omgeving ervaart. Door bij Live Your Story te werken draag ik bij aan het creëren van deze veilige omgeving, ook voor mijn eigen twee kinderen als zij later naar de middelbare school gaan.

Binnen Live Your Story onderhoud ik het contact met scholen en organisaties waar wij onze voorstellingen al spelen en waar wij deze nog niet spelen. Ik krijg heel veel energie van dingen regelen en organiseren en het liefst van alles tegelijkertijd: onze spelers inplannen, draaiboeken maken, de website updaten, audities organiseren, meedenken met scholen over wat er speelt en wat wij daarin zouden kunnen betekenen en nog veel meer.