}

Groep 8

Mild en met een open blik kijken naar jezelf en de ander. Dat gunnen we iedere achtste groeper, voordat deze de grote stap naar de middelbare school maakt. Op de leeftijd van de eerste echte vlinders en vaak van ontluikende seksualiteit, tonen we hen graag het palet van verschillende vormen van liefde. Op verzoek van ouders, leerkrachten en de Openbare Bibliotheek Amsterdam hebben we een versie van Homonologen gemaakt die geschikt is voor leerlingen uit groep 8.

50568774_2259924447609170_2856925001628516352_o.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE
Doelgroep Iedereen (vanaf groep 8) die naar school gaat of op een school werkt.

Lengte voorstelling en workshop De voorstelling duurt 45 minuten, wenselijk is het om 60 minuten te reserveren. De lengte van de workshop kan aangepast worden aan de wensen van de school.

Optioneel De workshop kan uitgebreid worden met opdrachten voor de leerlingen of een training voor docenten. Dit wordt op maat gemaakt voor de school.

Prijzen Prijzen voor leerlingen: voorstelling (per klas) € 295 (excl. 9% btw, excl. reiskosten). De prijs van de voorlichting of workshop is afhankelijk van de samenwerkingspartner in de regio en varieert tussen de € 25 en € 150. Ook verzorgen wij workshops op maat, hiervan zijn de prijzen op aanvraag.

Meer informatie of boeken?
In deze te downloaden flyer staat nog meer informatie over de voorstelling. Wil je de voorstelling graag boeken of advies inwinnen over wat er bij jou op school mogelijk is? Neem dan contact met ons op.